De najaarsvergadering van de NVvA zal op donderdag 11 november a.s. van 14:30 uur tot 17:30 uur worden gehouden. Deze vergadering zal live plaatsvinden in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) te Utrecht. Aansluitend vindt er een borrel plaats. Tijdens de najaarsvergadering zullen onder andere experts uit de wetenschap, advocatuur en aanbestedingspraktijk met elkaar in discussie gaan over de belangrijkste aanbestedingsrechtelijke thema’s van de afgelopen twee jaar. Hoe moeten we de belangrijkste jurisprudentie van het Hof van Justitie waarderen? Zijn de aanbestedingsrichtlijnen niet inmiddels aan herziening toe? Hoe heeft het aanbestedingsrecht standgehouden tijdens de COVID-19 crisis? Wat te doen met het Grossman-verweer dat tot uiteenlopende interpretaties leidt bij de verschillende rechtbanken? Dit zijn slechts enkele vragen die de revue zullen passeren tijdens deze interactieve bijeenkomst.

De bijeenkomst bestaat in ieder geval uit twee debat-panels met ieder drie experts, die onder leiding van Wouter Kurpershoek met elkaar in discussie gaan. Aan de panels nemen mr. Suzanne Brackmann (Brackmann Aanbestedingsspecialist), mr. Ria Fahner (Croon Advocaten), prof. dr. Gert-Wim van de Meent (Loyens & Loeff / UvA), mr. Joost Fijneman (CROW), mr. dr. Sophie Prent (VU Amsterdam) en mr. Matanja Pinto (DVLP advocaten) deel. Het doel van beide panels is de belangrijkste aanbestedingsrechtelijke discussiepunten te bespreken, verschillende gezichtspunten te analyseren en mogelijk gezamenlijk met de aanwezigen in de zaal tot nieuwe inzichten te komen.

Nadere berichtgeving over de precieze opzet van de najaarsvergadering volgt zo spoedig mogelijk.

Het belooft in ieder geval een interessante en zeker ook interactieve bijeenkomst te worden. Reserveert u daarom 11 november a.s. vanaf 14:30 uur alvast in uw agenda!

Terug naar overzicht