“Betere regulering voor de markt van overheidsopdrachten”

Sfeerimpressie Lustrumviering op 19 november jl.
 
Op 19 november jl. vond in het Spoorwegmuseum te Utrecht de viering plaats van het 4e lustrum van de NVvA met als thema “Betere regulering voor de markt van overheidsopdrachten”).

De middag begon met een rondleiding door het museum. Daarna werd de lustrumviering geopend door de voorzitter van de NVvA, Ingrid Dolmans-Budé. Zij droeg het stokje vervolgens over aan de dagvoorzitter Tom van ’t Hek, die niet alleen verstand heeft van hockey en radioprogramma’s maken, maar die ook goed thuis blikt te zijn in de wereld van het aanbestedingsrecht. Onder zijn bezielende en prikkelende leiding vond er een interessante en levendige discussie plaats naar aanleiding van de voordrachten van prof. Sue Arrowsmith (University of Nottingham), mr. Ewoud Sakkers (Europese Commissie) en de paneldiscussie tussen de drie “grande dames” van het aanbestedingsrecht (Anne Fischer-Braams, Franke van der Klaauw-Koops en Ingrid van den Berge). Dit laatste aan de hand van enkele uitdagende stellingen.

Het officiële programma werd afgesloten met een bijdrage van de “mystery guest” prof. Dries Peters, die een bijzonder geestige voordracht hield over professionalisering, en de jaarvergadering 2014. Onder het genot van een hapje en een drankje en muzikale begeleiding van conservatoriumstudenten werd er daarna nog nagepraat tijdens de gezellige borrel. Al met al was het een zeer geslaagde dag! Voor een kleine sfeerimpressie, zie hier enkele foto’s. De presentaties van de sprekers treft u hieronder aan.